certified personal trainer national strength and conditioning association

Published Mar 30, 22
7 min read

delden personal trainer

Er is ruimte om workshops en presentaties te geven op locatie alsook online. Wij weten dat de hart van de organisatie de personal trainer is. Daarom ondersteunen en faciliteren wij jou zo goed mogelijk. Hierdoor heb jij de ruimte om te doen waar je passie en kracht ligt. Wij faciliteren onze trainers onder meer met een budget voor het volgen van extra studies en cursussen, onze eigen interne opleiding, onze eigen trainingsapp, mini-courses voor de cliënt, eiwitcalculator en caloriecalculator.

Onze organisatie is zo opgebouwd dat jij binnen de kaders van personal training, voeding, leefstijl en management zelf kunt bepalen hoe en hoe snel jij je ontwikkelt. Je ziet dit onder meer terug in ons model van salarisverhogingen, waarbij iedere personal trainer zelf kan kiezen in welk tempo hij/zij zich wil ontwikkelen en daarmee meer verdiend.

Door een continue verdieping in diverse onderwerpen streven we de meest hoogwaardige begeleiding aan. Onze missie is om in Nederland de meest hoogwaardige en effectieve personal trainers te zijn die zelf blauwe zones opbouwen.* blauwe zones zijn gebieden waar mensen dermate gezond leven dat ze 100 of ouder worden Als jij je voor het merendeel in de volgende driepunten herkent dan is onze werkwijze een match voor jou: : elke aanpassing en elke keuze in je training en voeding is gericht op het behalen van resultaat : de focus op snelle resultaten mag niet ten koste gaan van het functioneel vermogen in de toekomst : elke keuze die wij maken is weloverwogen Meer over onze trainingsmethode lees je hier: Als het bovenstaande jou aanspreekt, stuur ons dan vooral een mailtje.

Jij weet als geen ander dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan meer energie, een fitter gevoel en je beter voelen in je lichaam. Je bent graag actief bezig maar hebt moeite om een geschikt moment te vinden. Het is lastig om een druk (gezins)leven en werk te combineren met voldoende beweging.

Wat jouw reden ook is: personal training Breda biedt de mogelijkheid om actief bezig te zijn én genoeg tijd over te houden voor andere belangrijke zaken. Wat is personal training? Bij personal training werk je met een training die afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en doelen. Denk aan het verlies of juist toename in gewicht, het laten toenemen van spiermassa of verbeteren van de conditie.

Waar kan ik personal training volgen? Het combineren van je werk, privéleven én sporten kan een lastige puzzel zijn. Pact By Prinse vind je op zwembadterrein in Made, waar je personal training kan volgen. Dit is op slechts 15 minuten afstand van Breda. Wanneer dit voor jou niet mogelijk is maar je woont wel in de omgeving Breda/Oosterhout, is het ook mogelijk om personal training te volgen op een locatie die voor jou prettig is.

Op basis van dit voorstel wordt er een plan van aanpak gemaakt waarbij we je gaan begeleiden om doelgericht resultaat te behalen. Ik leg de oefeningen uit en begeleid je zodat er zo min mogelijk blessures ontstaan. Voor wie is personal training geschikt? Personal training is geschikt voor iedereen die in z’n eigen tijd aan bepaalde doelen wil werken.

personal protection dog training near me

De training wordt aangepast op de eigen wensen, behoeften en eventuele beperkingen. Personal training biedt een aantal voordelen ten opzichte van groepslessen, namelijk: Training op jouw gewenste moment Geen groepsdruk 1-op-1 aandacht van een trainer De meest effectieve manier om jouw doelen te behalen Personal training in Made of de omgeving van Breda Hoe ziet een personal trainingssessie eruit? Samen met je personal trainer wordt er een uitgebreide intake gepland waarbij je je wensen en behoeften kan aangeven.

Onze personal trainer zorgt ervoor dat geen training saai wordt: iedere les behandelen we verschillende spiergroepen op een andere manier, waardoor iedere les uniek is. Geen ellenlange herhalingen maar korte, interactieve sessies waar jij op korte termijn de vruchten van gaat plukken. Kosten van personal training De kosten van personal training zijn afhankelijk van jouw trainingsdoel, de tijd die je eraan wilt spenderen en de locatie.

Partners van en bedrijven die trainen bij Ricardo Egido / Personal Trainer Amsterdam.

Je hebt bijvoorbeeld weinig tijd hebt, je kunt moeilijk weg uit huis of voelt je gewoon prettiger in een privé ruimte. Dat is geen probleem! Bij personal training richten we ons niet alleen op training en voeding. We vinden het belangrijk dat we jou en jouw doelen begrijpen. Hierdoor kunnen we een specifiek plan maken dat aansluit op zowel jouw persoonlijke agenda, doelstellingen, niveau en wat jij leuk vindt.

Niet alleen tijdens jouw training, maar daarbuiten ook. Echte resultaten worden ook gecreëerd door jouw leefstijl juist in te richten en door het creëren van de juiste mindset. Hierdoor ga je jouw doelen sneller behalen en jouw resultaten beter weten vast te houden. En dit is waar ik het verschil maak! .

Ik weet het nog goed. In 2012 ontstond het idee om in Wijk bij Duurstede een sportbedrijf/sportschool te beginnen gericht op personal training. Persoonlijke begeleiding voor iedereen. Ik wilde daarom zowel 1 op 1 begeleiding aanbieden als groepstrainingen. Bijna iedereen die ik in mijn omgeving sprak kwam met dezelfde reactie: Huh?! Weer een sportschool? Die zijn er toch al genoeg? Personal training in Wijk bij Duurstede, zal dat wel werken dan? Je hebt toch een goede baan als sportinstructeur? Waarom zou je stoppen? Toch was ik vastberaden! Een bedrijf in personal training moest en zou er komen.

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je met een personal trainer zou kunnen gaan werken. Een personal trainer kan goed dienen als een stok achter de deur. Wanneer jij sporten niet leuk vindt, en het daarom niet voor elkaar krijgt om structureel te gaan sporten kan dit een uitkomst zijn.

personal training heemskerk

info@michaelbruijstens.com

Address: Dwarsdijk 78, 3078JD Rotterdam
Phone: 06 12570382
Email: info@michaelbruijstens.com
Personal trainer Rotterdam

Niets meer maar ook niets minder. Als je zelf gaat sporten of deelneemt aan groepslessen dan is het vaak zo dat je ‘maar wat doet’. Dit resulteert vaak in onvoldoende resultaat maar ook de motivatie wordt daar niet beter van. Informatie is namelijk motivatie. Als je weet wat je doet en waarom je iets doet, dan kan dit enorm motiverend werken.

Dat is fijn. Een personal trainer kan daarom voor jou een plan van aanpak maken. Jullie kunnen samen jouw begin situatie bespreken en testen en vervolgens een plan uitstippelen voor een bepaalde periode en daar naartoe werken. Dat geeft overzicht. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat dit plan wordt uitgevoerd en bijgesteld waar nodig.

Een goede personal trainer meet de resultaten en ziet wanneer er vooruitgang is. En daardoor dus ook wanneer je stagneert. Op dat moment kun je de hulp en begeleiding het beste gebruiken. Nu is personal training in de afgelopen jaren een stuk in populariteit toegenomen. Steeds meer mensen zoeken een personal trainer om bovenstaande punten.

Het vak personal training is namelijk niet beschermd. Dat is lastig want op deze manier is het voor de consument heel moeilijk om de goede trainer te onderscheiden van een ‘prutser’. En als die prutser dan ook nog eens een vlotte babbel heeft, dan wordt het helemaal lastig. Je doet er goed aan om voordat je met een trainer in zee gaat voor een bepaalde periode, toch eens te vragen naar de opleidingen, cursussen en kennis die hij of zij heeft opgedaan.

Opleidingen zijn in mijn ogen niet het allerbelangrijkste maar het geeft wel een indruk. In de wereld van sport en gezondheid wordt er razendsnel door ontwikkeld en als je als trainer zijnde niet meegaat dan loop je binnen een aantal maanden achter. Daarnaast zijn er ook een hoop ervaren trainers die op het wereld wijde web een hoop informatie delen dus je kunt ook altijd vragen wie jouw trainer aanraadt om te volgen en die personen eens te googlen.

Je kunt dan thuis ook deze even googlen wat de opleidingen inhouden natuurlijk ;-). Verder is het goed om tijdens jouw gehele traject gepast kritisch te blijven. Waarom doen jullie wat jullie doen? Geloof me maar, er zijn meer trainers die simpelweg willekeurig een x aantal oefeningen uitkiezen, deze in een mooie volgorde plaatsen en dit vervolgens een trainingsplan noemen dan échte trainers die op basis van jouw persoonlijke factoren een doelgericht plan schrijven.

Navigation

Home

Latest Posts

Toronto Personal Trainer

Published Jul 04, 22
10 min read

Prijzen Basic Fit Personal Trainer

Published Jul 04, 22
8 min read