Tag: Personal trainer Heemstede - Personal coach Mechelen

Personal Empowerment Coach

Published Dec 15, 22
5 min read

Personal Coach Salary

Je hoeft aan Frank niet te vertellen dat je een mindere of betere dag hebt. Langzaam aan pas ik op advies van Frank ook mijn voeding aan. Hij geeft uitleg hoe het lichaam op eten reageert zodat je begrijpt wat er gebeurt met bijvoorbeeld suiker of juist biefstuk. Niet moet en alles mag, maar doordat je steeds beter de werking begrijpt gaat bij mij nog steeds stap voor stap de knop om en pas je het op je eigen tempo aan.

Maar het gaat uiteindelijk om de tastbare resultaten!! Ik kan dit en dus kan iedereen het, maar wel met Frank! Op nog heel veel jaar trainen met jou! En waarom voor mij een personal trainer? Omdat er toch iemand op je wacht en ik ook wel eens totaal geen zin heb! Omdat het gezellig is en omdat hij ervoor zorgt dat ik effectief train, snel resultaat boek en doordat hij altijd kijkt of ik een oefening goed uitvoer blessures voorkom.

De transformaties die voorbij kwamen leken mij nogal onmogelijk zeker voor mij. Omdat ik als fanatiek hardloper eigen hoofdzakelijk aan cardio had gedaan, was de krachtsport relatief onbekend voor mij. Natuurlijk had ik in de sportschool wel eens gewerkt met schema’s en dergelijke alleen nooit zo intensief als nu met Frank.Zijn verhaal en duidelijke uitleg vielen hierin erg op. what is a personal life coach. Erg prettig om op deze manier van start te gaan. Personal trainer Heemstede. Ik heb mijn wensen doorgegeven, maar ook verteld dat ik nog wel wat sceptisch was (what is a personal life coach). Frank kon deze twijfel wegnemen en mij garanderen dat ik “mits ik mij volledig inzet” zeer duidelijke resultaten zal behalen.Ik begon verandering te zien en kreeg daar waardering voor (what is a personal life coach). De trainingsdagen gingen van 3 naar uiteindelijk 5 a 6 dagen per week en mijn voeding ging van kaascroissantjes naar brood en kipfilet. Ook de eiwit shakes maakte zijn intrede en mijn toewijding groeide. what is a personal life coach. Toch merkte ik dat het beter kon.

Personal Fitness Workout Coach

Ik wilde meer maar wist te weinig en liep zodoende vast. Daarbij ben ik van januari 2014 tot medio maart uit de running geweest door een dislocatie van mijn schouder. Dit was een flinke setback voor mij. Uiteindelijk wel mijn training weer opgepakt, maar nooit meer boven het niveau gekomen van voor mijn blessure.Na een uitgebreide intake heeft hij een volledig programma opgezet met als doel om binnen 6 maanden tijd klaargestoomd te worden voor een fotoshoot in mei. Het voeding- en eetschema is met oog voor detail gemaakt. Frank begrijpt mijn situatie en ziet het voor zichzelf als hoogste prioriteit om mij te helpen met het behalen van je doel.Maar het mooiste aan zijn online coaching is dat ik door deze professionele begeleiding niet meer zoekende ben en duidelijke resultaten boek. Dit motiveert en overschaduwt het feit dat het traject soms ook zwaar kan zijn. Frank is motiverend, inspirerend en beoefent zijn beroep met passie (Personal training Haarlem). Hij maakt deze transformatie mogelijk! – Jonas 2 maanden terug zag ik op Facebook een advertentie voorbij komen van Frank den Blanken PT om in 100 dagen naar een fitnessmodel te veranderen.

Uit nieuwsgierigheid klikte ik op de link en zocht ik contact met Frank. Na een aantal gesprekken waarin Frank mij het vertrouwen ga dat ik mijn doelen echt kon halen besloot ik het te doen. Daar ging ik dan (what is a personal life coach). Het begin viel zeker niet mee. En mijn vriend heeft meerdere malen gezegd dat ik gek was dat ik het toch weer ging proberen.

Ik moest totaal anders trainen dan ik gewend was. Veel meer krachttraining en bijna geen cardio. Talloze keren Frank een app gestuurd of ik hierdoor niet te gespierd zou worden. Frank stelde mij telkens gerust dat dit niet ging gebeuren. Dan nog de voeding (what is a personal life coach). Frank is streng en rechtvaardig qua voeding.

Uurtarief Personal Coach

Hij geeft aan wat je moet doen om te compenseren en zorgt ervoor dat je snel weer op de goede richting zit. what is a personal life coach. Ik ben nu 2 maanden bezig en kan mijn ogen niet geloven hoe het gaat. Mijn vriend, vriendinnen, collega’s iedereen geeft mij complimenten en dat motiveert mij alleen nog maar meer!! Ik ben heel benieuwd waar ik over 6 maanden ben als mijn reis samen met Frank afgelopen is.

In 2015 leerde ik Frank kennen. what is a personal life coach. Waar ik eerst random trainingschema’s van het internet afhaalde, kreeg ik nu specifieke schema’s om naar mijn doel te werken. Natuurlijk heeft Frank mij ook geholpen met voeding en ik kan echt 100% beamen dat dat voor 80% bepaalt of je je doelen haalt (what is a personal life coach).

Dat is waar Frank mij bij hielp. Ik ken Frank al sinds 2009 van de HBO opleiding Sport en Bewegen. what is a personal life coach. Al sinds die tijd was zijn passie voor fitness en mensen helpen aanwezig (what is a personal life coach). Sociaal, vriendelijk en geduldig. Zo ken ik Frank al jarenlang. In juli 2016 vertelde ik hem mijn ambitie om ooit het podium op te stappen als een Men’s Physique atleet.

Navigation

Home

Latest Posts

Ontstaan Dag Van De Verpleging

Published Dec 27, 22
6 min read

Lidea Badmode 2017

Published Dec 27, 22
6 min read

Personal Training Lessen

Published Dec 25, 22
6 min read